Vooral kleinere werkgevers vinden het nog wel eens lastig in te schatten wat een externe vertrouwenspersoon voor hun organisatie kan betekenen. En hoe zorg je ervoor dat zo’n professional een optimale bijdrage kan leveren aan gezondheid en veiligheid op de werkvloer?

Het ministerie van SZW en het Platform Professionalisering Vertrouwenspersonen ontwikkelden een praktisch informatieblad dat deze vragen beantwoordt. Dit document geeft in één A4 aan welke meerwaarde een vertrouwenspersoon heeft en welke taken deze professional kan uitvoeren. Ook bevat het een checklist voor goede inbedding in de organisatie. Het informatieblad is gemaakt voor kleinere werkgevers, maar is ook interessant voor bijvoorbeeld OR-leden en arboprofessionals in grotere organisaties.

Op zoek naar een professionele vertrouwenspersoon?

EVI-partners beschikken over ervaren professionals die deze rol kunnen vervullen. Bel +31 (0) 854 017 060 of stuur een mail naar info@eviservices.nl, we zijn u graag van dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *