RegioHR Personeelszaken eenvoudig geregeld!

RegioHR is in Nederland dé oplossing voor MKB’ers die zelf geen eigen afdeling Personeel & Organisatie hebben. En ook grotere organisaties kunnen bij ons terecht voor alle benodigde HR ondersteuning.

Personeelszaken. Eenvoudig geregeld met RegioHR

RegioHR bestaat uit een landelijke dekking van ervaren HR Adviseurs. Onze adviseurs zijn inzetbaar voor grote werkgevers en vooral ook voor het MKB. Zij spreken de taal van de ondernemer en ook van de regio. Ze hanteren korte lijnen en zijn dichtbij. Voordat wij onze HR Adviseur inzetten starten we graag met de EVI 360 scan zodat we een goed vertrekpunt hebben voor onze samenwerking.

Gerichte advisering en begeleiding

In opdracht van werkgevers, sectororganisaties of in samenwerking met verzekeraars, volmachthouders en assurantieadviseurs helpt RegioHR bedrijven door gerichte personeelsadvisering en begeleiding bij alle HR- / P&O-vraagstukken. Vooral het MKB is gebaat bij RegioHR en beschikt door onze inzet over een eigen “Afdeling Personeelszaken”.

Kwaliteit en vertrouwen

Wij werken conform de ISO-9001 richtlijn. Onze professionals hanteren daarbij de juiste professionele richtlijnen en gedragsregels die bij hun beroepsregister horen. Zij denken mee met de ondernemer, draaien niet om de hete brij. Maar geven klinkklare aanbevelingen en leveren een concreet actieplan. Om werkgevers te helpen het beste uit hun werknemers naar boven te halen.

RegioHR B.V.

Papland 4a
4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69
Email: info@regiohr.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur

Samenwerken aan de perfecte balans tussen mens, werk en organisatie.

RegioHR is onderdeel van de EVI Groep. De bedrijven van de EVI Groep zijn  gespecialiseerde dienstverleners die zich inzetten voor werkend Nederland. Met de ambitie dat bedrijven het beste uit hun werknemers halen en werknemers vitaal met pensioen gaan.

EVI Services – RegioHR
Papland 4a
4206 CL Gorinchem

+31 (0)85-047 98 69  |  info@regiohr.nl

Privacy & cookies  |  Algemene voorwaarden  |  Klachten procedure  |  Alle rechten voorbehouden