Werkadviescentrum

Bij (dreigende) arbeidsongeschiktheid ontstaan vaak lastige vraagstukken. Het Werkadviescentrum brengt dan duidelijkheid en beweging in de zaak. Zodat iedereen weer verder kan. En mens, werk en organisatie weer in balans komen. Door inzet van arbeidsdeskundigen, re-integratieadviseurs en (verzekerings)artsen.

Dienstverlening​

Het Werkadviescentrum is een arbeidsmedisch expertisebureau en re-integratiebedrijf inéén. Met een landelijke dekking van professionals, actief op de werkvloer en kennis van de regio. Dus korte lijnen en dichtbij.

Gerichte advisering

In opdracht van werkgevers, verzekeraars, volmachthouders en assurantieadviseurs helpt het Werkadviescentrum met gerichte advisering. De proftijtgroepen van het Werkadviescentrum zijn niet alleen werknemers en werkzoekenden maar ook zelfstandig ondernemers met gezondheidsklachten of cliënten die slachtoffer zijn van een letselschade. Het Werkadviescentrum ondersteunt ook werkgevers die zogenaamde (verzekerde) eigenrisicodragers zijn voor de Ziektewet en WIA WGA.

Kwaliteit en vertrouwen

Advisering en begeleiding op het vlak van arbeidsongeschiktheid en re-integratie vraagt om eerlijkheid en een objectief advies. Onze professionals hanteren daarbij de juiste professionele richtlijnen en gedragsregels die bij hun beroepsregister horen. Zij draaien niet om de hete brij maar geven klinkklare aanbevelingen en leveren een concreet actieplan hoe werknemers en werkgevers verder kunnen. Dat staat bij ons centraal. Vertrouwelijk omgaan met medische en privacy gevoelige informatie is daarbij een logisch uitgangspunt.

Werkadviescentrum

Balie 7
4301 GZ Zierikzee
Tel.: +31 (0)85-303 84 66
E-mail: info@werkadviescentrum.nl
Internet: www.werkadviescentrum.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur

Samenwerken aan de perfecte balans tussen mens, werk en organisatie.

Werkadviescentrum is onderdeel van de EVI Groep. De bedrijven van de EVI Groep zijn  gespecialiseerde dienstverleners die zich inzetten voor werkend Nederland. Met de ambitie dat bedrijven het beste uit hun werknemers halen en werknemers vitaal met pensioen gaan.

EVI Services – Werk Advies Centrum
Balie 7
4301 GZ Zierikzee

+31 (0) 854 017 060  |  info@eviservices.nl

Privacy & cookies  |  Algemene voorwaarden  |  Klachten procedure  |  Alle rechten voorbehouden